donderdag 5 mei 2016

Have a nice day schuifkaart...

Hallo allemaal,

Wat fijn dat jullie weer een kijkje komen nemen. Ik ga jullie vandaag een schuifkaart laten zien welke ik gemaakt heb met die geweldige SWEET ROMANCE lijn van Studio Light.


Zo ziet het er nog niet zo spannend uit. Het leuke van een schuifkaart (op you tube zijn beschrijvingen te vinden hoe je deze maakt) is dat de verrassing binnen in zit.


Het formaat meet 11 x 11. Voor het middelste plaatje heb ik een PROJECT kaartje
tot het gewenste formaat gesneden. Dit heb ik gemat op SCRAP SR 02. Dit prachtige dessin papier heeft aan beide zijden een ander motief, dat vind ik altijd wel leuk.


Helemaal uitgeschoven ziet het er zo uit. Omdat de plaatjes en het papier al zo mooi zijn heb ik er weinig extra,s aan toegevoegd. De brad rechts onderin heeft Studio Light ooit ook uitgebracht. Ik mag ze nog graag gebruiken op mijn creaties.


De afbeeldingen op de linker en de rechter kant zijn te vinden op EASY SR 515
De stansjes welke ik heb gebruikt zijn van Leane creatief. De kleine hoekstansjes heb ik een kleurtje gegeven met distress inkt.


Op de gestreepte zijde van het scrap vel zijn prachtige kanten randjes gedrukt. Op deze foto,s mooi te zien. Geven net dat extra aan de kaart, al zeg ik het zelf...

Creatieve groetjes,
Emmy Wind


1 opmerking: