vrijdag 8 december 2017

Winters sfeer lichtje

Hallo allemaal!

Het is mijn beurt om weer een leuke blog tutorial voor jullie te maken!! Dit keer heb ik gekozen voor een kaart met sfeer lichtje erin! Ik heb gebruik gemaakt van de Winter Feelings van Studio Light .


Je begint met cardstock van 27 x 13,5 cm. Deze vouw je precies in het midden tot een kaart.
Dan snij je een stuk cardstock uit van 16,5 x 13,5 cm. Deze vouw je ook eerst dubbel en daarna ril je ze aan beide kanten op 1,5 cm vanaf de kant. Die ril lijn vouw je precies de andere kant op dan de middelste vouwlijn. Zie foto:


Dan ga je rechthoeken snijden. Ik heb ze 8 x 4.5 cm gemaakt. Maar je kan er ook voor kiezen om ze vierkant te maken, of rond.


Nu plak je het vellum en de stansjes erachter! Ik heb de randstans STENCILWF61 gebruikt. 
Strooi eventueel wat embossing poeder op het vellum voor sneeuw effect. Verwarm dat met de heattool vanaf de onderkant. Anders blaas je het weg.


Nu stop je tape op de zijkanten. En leg de middelste vouwlijn precies op het uiteinde van de kaart. Zo komt hij precies op de juiste plek. Plak hem nu vast.


Het ziet er nu zo uit:


Nu snij je 2 stukjes design papier uit van 6,5 x 13 cm. Dit plak je op de zijkanten. En versier de zijkanten naar keuze! Ik heb gebruik gemaakt van de mooie stempel STAMPWF234 in combinatie met wit embossing poeder.  De  stansjes zijn de sterren van STENCILWF60.



Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 

Lieve groetjes Irina 

Gebruikte materialen:


Papier BASISWF251
Stempel Ster STAMPWF234
Stans Ster STENCILWF60
Stempel Tekst STAMPWW193
Stans bladeren STENCILRB57
Stans hertjes en bomen  STENCILWF63



2 opmerkingen: