vrijdag 1 maart 2013

Pasen komt eraan!

De winkels liggen al vol met chocolade eitjes, paas hazen en ga zo maar door! En ook wij zijn helemaal in de paas stemming met de vrolijke lente vellen!
Ook ons Design Team was flink in de stemming en hebben allemaal super leuke creaties gemaakt. Al deze leuke kleuren maken je enorm vrolijk en zijn ook nog eens super om je huis mee te versieren!


De paas bal hier rechts is gemaakt door Gaby Dierx-Smit met pyramide vel 453. Zoals je ziet heeft ze de bal helemaal versierd door er een mooi geel lint aan de maken.
Ze maakt het af door er nog een schattig paas eitje aan te hangen. Dit is echt super om op te hangen binnenshuis en om in de paas stemming te komen!

De tweede kaart is gemaakt door Arja Beeke, met pyramide vel 453. Zoals je ziet hoef je niet altijd een pyramide bal te maken met een pyramide vel. Je kan er ook, zoals Arja, een vrolijke kaart van maken! Ook Arja heeft de kaart leuk versierd met parels, bloemen en heeft ook een vrolijk basispapier gebruikt. Met Pasen stuurt niet iedereen elkaar een kaartje, maar zo'n leuke kaart als deze is wel erg leuk om thuis te krijgen!


Beide vellen kun je binnenkort bestellen op onze site!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke paas kaarten
  groetjes janie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke kaartjes lady s

  groetjes en fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende paaskaartjes, ik vind ze prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als dit geen Pasen is.... Leuk hoor!
  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat is leuk schitterende paaskaartjes
  groetjes brigitte

  BeantwoordenVerwijderen